Препоръки?

Ренета Тодорова

Изключително съм доволна от отношението и професионализма на CarpetClean.bg. Отказах се да купувам нови килими вкъщи, защото след като бяха изпрани - те наистина са като нови!

Анита Руменова

Дълги години използвах друга компания за пране на килими, която беше в моя квартал. За съжаление тя беше закрита и ми се наложи да потърся друг начин да пера килимите и пътеките вкъщи. Избрах CarpetClean.bg и останах истински впечатлена от професионализма и бързината, с която работят. Вече знам къде ще изпера килимите и следващия път, когато ми се наложи.

Силвия Костова

Отлична цена, супер бързи и наистина това, което ми казаха по телефона се оказа истина, а именно стария килим наистина заприлича на нов. Препоръчам ги!

Диана Ангелова

За пореден път се чудих къде да изпера китениците. Пробвах няколко други фирми за пране на подобни неща, но не бях особено доволна, а и отношението и незаинтересоваността им ме дразнеше. Реших да продължа да търся фирма, на която да разчитам за тези неща дългосрочно и мисля, че най-накрая я открих.

Младен Петърчев

Точни, коректни и бързи!

Петър Воденчев

Омръзна ми да се занимавам с различни некадърници, които обещават качествено машинно пране на килими. Умишлено търсих фирма с чисто нова машина за пране, за да видя дали ще има разлика след изпирането. Това е причината да пробвам услугите на CarpetClean.bg и разликата е меко казано чудовищна. Впечатлен съм, а аз трудно се впечатлявам.

Николай Бончев

Вкъщи решихме да сложим килими и пътеки за повече домашен уют. Рано или късно обаче се налага човек да ги пере и да се занимава с почистването им, а това е трудно при положение, че всички вкъщи работят. Удобството да ти вземат мръсния килим и да ти го върнат чист до вратата на жилището е повече от добра причина да се доверя на CarpetClean.bg. Качеството на услугите ме изненада повече от приятно, а истински рядко се вижда и добро отношение към клиентите, когато използваш подобни услуги, още нещо, което с удоволствие ще отбележа в тази оценка, която бях помолен да напиша. препоръчвам ги!

Златка Илиева

В един от апартаментите ми, в който не беше живяно отдавна килимите бяха напластени с прах и ми се наложи да измисля оптимален вариант да ги изпера. В такива случаи удобството на транспорта на килимите от врата до врата определено е нещо, което ми осигурява комфорт и изгодна цена. Килимите са като нови и вече мога да пусна новите си наематели в апартамента.

Ирена Атанасова

Със съпругът ми търсихме коректна и отговорна фирма, която да се ангажира с прането на домашните ни пътеки. След кратка справка в Google попаднахме на CarpetClean.bg и решихме да изпробваме техните услуги. Фирмата работи доста бързо, а услугата е наистина добра. Днес сякаш сме си купили чисто нови пътеки, а старите сме изхвърлили. Изключително съм доволна и отново ще им се доверя.

Валери Найденов

Жената постоянно се оплакваше, че трябва сама да почиства килимите у дома. Накрая ми писна и реших да потърся специализирана фирма, така попаднах на CarpetClean.bg - останах очарован, а жената най-накрая спря да мрънка. Препоръчвам на всеки мъж в същата ситуация.

Камил Узун

Много добре перат, направо ги правят като нови! Най-добрата фирма!

Красимир Андреев

В София е пълно с различни фирми за пране на пътеки и съм пробвал поне още 5. За първи път нямам нито 1 забележка, както по отношение на качеството, така и за цената и отношението. Препоръчвам.

Любомир Маринов

Зад всяка фирма стои един човек, който я прави наистина добра. Благодаря на Димитър и CarpetClean.bg за бързината, с която реагираха. Отличен резултат и то на добра цена, макар, че тя е винаги второстепенен фактор за всеки желаещ истинско качество.

call us icon