Пране на тъкан текстил

Цени за пране на тъкан текстил

УслугаЦенаПояснение
Пране на тъкан текстил3,50 лв./кв.м.
Експресно пране на тъкан текстил6,00 лв./кв.м.в рамките на 24 часа се връща на клиента (възможно е да бъде леко влажен)
Предварително тупане на тъкан текстил с вибрационна тупалка0,50 лв./кв.м./промоционално до 30 март 2018г безплатно/

Всички цени са в лева с включен ДДС

Такса съхранение - След седмият ден от взимане на поръчката, в случай че клиента не осигури възможност за връщането, се начислява допълнителна такса за съхранение в размер на 1лв. за всеки тъкан текстил на ден.


Пране на петна по тъкан текстил

В културата на нашата страна тъканият текстил заема много важно и специално място. Той винаги се е прилагал при изработването на възглавници, черги, дамаски за дивани, кресла и столове и дори за украси на различни декоративни пана, които се поставят по стените. Независимо къде се използва и по какъв начин, той изисква да се поддържа редовно, както и всеки друг текстил.

Тъканият текстил притежава един основен недостатък и той е, че умее да натрупа в себе си с лекота наистина много голямо количество прах. Това се благоприятства от самия начин, по който тъканите са вплетени. На практика, самата структура на нишките позволява да се задържат прашинките между тях.

Тъканият текстил е чудесна среда и за размножаването на акари. Те могат да достигнат до доста внушителен брой, като това може да се реши единствен с щателно и качествено изпиране.

Справянето с акарите е много важен момент, защото те могат да се окажат причините на голям брой алергични състояния, а освен това може да се достигне и до влошаване на състоянието на хора, които страдат от астма.

За да бъдат този тип тъкани в оптимално състояние, от вас зависи да се погрижите за хигиената, а това, както вече споменахме, става само и единствени със старателно изпиране. Ако се питате колко често трябва да се прави това, то отговорът е най-малко веднъж годишно.

Пране на тъкан текстил - защо трябва да се извършва?

Пране на петна по тъкан текстил

Освен чисто практически, тъканият текстил трябва да се поддържа и пере и от естетическа гледна точка. Характерно за него е голямото разнообразие от цветове, форми, шарки и декорации, които имат за цел да съживят атмосферата и да радват окото.

За да се справите с всичко това безупречно, за да изперете тъканта възможно най-качествено и без да навредите на нейните цветове и структура, най-добре би било да се обърнете към специализирана фирма за пране на тъкан текстил, където могат да ви свършат идеална работа.

Всичко ще бъде отнесено от служител на фирмата и ще ви бъде върнато обратно след като бъде щателно изпрано и след като хигиената е вече наистина безупречна и на необходимото ниво.

Цените ще ви изненадат с това колко са ниски и конкурентни, като в някои случаи не е изключено да ви излезе по-евтино да се обърнете към фирма, отколкото да перете всичко сами у дома.

Ние разполагаме с много качествена техника, както и с професионални препарати, с помощта на които можем да осигурим безупречно пране на тъкан текстил. Освен това да не забравяме и нашия изключителен опит в тази сфера, което ще ни позволи да свършим своята работа без грешка.

Какво получавате?

  • Перфектно изпиране;
  • Свежест и чистота;
  • Ще вземем тъкания текстил от дома ви и ще го върнем обратно;
  • Безплатен транспорт за гр.София;
  • Клиентски номер, който ви дава 10% отстъпка при следваща поръчка.

С какво разполагаме?

  • Модерна машина за пране на тъкан текстил с вакуумиране;
  • Вибрационна тупалка;
  • Центрофуга;
  • Сушилно помещение с контролирана температура и влажност.
Оценка:
4.80 / 20
call us icon