Пране на пътеки

Цени за пране на пътеки

УслугаЦенаПояснение
Пране на пътеки3,50 лв./кв.м.
Експресно пране на пътеки6,00 лв./кв.м.в рамките на 24 часа се връща на клиента (възможно е да бъде леко влажна)
Предварително тупане на пътеки с вибрационна тупалка0,50 лв./кв.м./промоционално до 30 март 2018г безплатно/

Всички цени са в лева с включен ДДС

Такса съхранение - След седмият ден от взимане на поръчката, в случай че клиента не осигури възможност за връщането, се начислява допълнителна такса за съхранение в размер на 1лв. за всяка пътека на ден.


Пране на петна по пътеки

Едва ли има нещо по-характерно за българските домове от пътеките. Можете да ги видите във всеки един апартамент или къща, а местата, на които се оставят, са изключително разнообразни и варират.

Пътеки можете да видите в коридорите, в кухнята, та дори и на терасата. Поставят се и във всекидневната до масичката за кафе или пък до леглото в спалнята, което има за цел да създаде повече уют.

Пътеките обаче често се замърсяват, подобно на всички останали подови настилки, тъй като ги тъпчем десетки и дори стотици пъти на ден. За целта, те трябва да се перат редовно, като само така може да се гарантира, че хигиената в дома ни е на добро ниво.

Обикновено това трябва да се прави на всеки 9 месеца или година, но не по-рядко, тъй като в килимчето могат да се навъдят твърде много акари и куп микроби, които биха могли да застрашат нашето здраве.

Неизпраните пътеки често стават източник не само на микроби, но те се превръщат и в риск за нашето здраве. Прахът от тях може да навреди на хора с астма, а алергиите не само се влошават, но могат дори и да бъдат провокирани при хора, които не са страдали никога преди това.

Ако пък имате куче или котка, тогава необходимостта за пране се увеличава още повече и е наложително да се прави поне на 6 месеца (или дори по-често, ако има такава възможност).

Пране на пътеки - трудно ли се перат?

Пране на петна по пътеки

Обикновено пътеките се перат много по-лесно от килими и мокети, а специфичната им форма и по-малки размери позволяват да се перат дори и на места, които не са предназначени за тази цел, например в по-голяма мивка, вана или корито, което не се ползва.

Това, макар и да е напълно възможно, все пак не е достатъчно добър вариант за поддържането на наистина добра хигиена и то на фона на изключителните усилия, които са необходими за ръчно пране на пътеки.

Ето защо ние ви предлагаме да направим това вместо вас, като вложим целия си професионализъм и умения, за да се справим перфектно с това. В допълнение, ние предлагаме всичко това на изключително ниска и конкурентна цена.

Пътеките ви ще бъдат взети и върнати в дома ви от наши служители, което напълно ви спестява всички ангажименти, които биха могли да възникнат за носенето на пътеките където и да било.

Те ще ви бъдат върнати в безупречно състояние, изключително чисти и хигиенизирани, изпрани по начин, който да отстрани абсолютно всички следи от каквото и да е замърсяване.

Какво получавате?

  • Перфектно изпиране;
  • Свежест и чистота;
  • Ще вземем пътеката от дома ви и ще я върнем обратно;
  • Безплатен транспорт за гр.София;
  • Клиентски номер, който ви дава 10% отстъпка при следваща поръчка.

С какво разполагаме?

  • Модерна машина за пране на пътеки с вакуумиране;
  • Вибрационна тупалка;
  • Центрофуга;
  • Сушилно помещение с контролирана температура и влажност.
Оценка:
4.75 / 8
call us icon