Пране на одеяла

Цени за пране на одеяла

УслугаЦенаПояснение
Пране на одеяла3,50 лв./кв.м.
Експресно пране на одеяла6,00 лв./кв.м.в рамките на 24 часа се връща на клиента (възможно е да бъде леко влажно)
Предварително тупане на одеяла с вибрационна тупалка0,50 лв./кв.м./промоционално до 30 март 2018г безплатно/

Всички цени са в лева с включен ДДС

Такса съхранение - След седмият ден от взимане на поръчката, в случай че клиента не осигури възможност за връщането, се начислява допълнителна такса за съхранение в размер на 1лв. за всяко одеяло на ден.


Пране на петна по одеяла

Одеялата трябва да се перат редовно, защото в противен случай създават благоприятна среда за развитието и размножаването на акарите и куп други домашни микроби.

Те стават култиватор на прах, което се отразява зле на хора с алергии и астматични състояния. Редовното им пране ще направи вашия дом много по-чисто и приятно място, а свежестта чувствително ще се повиши.

Основният проблем при прането на одеялата е, че те в повечето случаи са твърде големи. Това би могло да направи тяхното поставяне в пералната машина наистина изключително трудно, а в много случаи то би могло да бъде дори и невъзможно. Все пак капацитетът на пералнята е ограничен, а някои завивки са създадени, за да покриват големи матраци.

Дори и ако се справим с това несъответствие в размерите на пералнята и завивките, идва на ред още един проблем, който ще очаква да намери своето решение. Става дума за това, че след като бъде изпрано, одеялото ще трябва да се постави на подходящо място, за да изсъхне, а в условията на съвременното строителство повечето жилища са наистина твърде малки.

Избирайки професионална фирма за пране на одеяла, вие ще можете да си спестите това голямо неудобство. Ние ще вземем завивките от вашия дом, а следващият път когато ги видите, те ще са изпрани и ще ухаят удивително приятно със свежест, която не сте виждали до сега.

Освен това, вие ще получите завивката си отново до входната врата на вашия дом, така че няма нужда да ходите където и да било. Важно е да се отбележи и това, че някои одеяла са много скъпи и специални.

Пране на одеяла - изискват ли одеялата специални грижи?

Пране на петна по одеяла

Те обикновено изискват определени грижи и не можете да ги тикнете просто така в пералнята. Такива одеяла, които се перат по определена технология и много внимателно, могат без проблем да бъдат изпрани при нас, защото ние разполагаме с професионална техника и препарати, както и с изключително ноухау, на които да разчитате.

Разбира се, излишно е да споменаваме това, че одеялата ще бъдат напълно чисти, всички микроби и акари по тях ще бъдат унищожени и отново ще можете да се насладите на завивките по здравословен начин.

Още нещо, на което е редно да се обърне малко внимание - това са цените. Трябва да знаете, че този тип услуги вече отдавна не са считани за лукс и вие можете да се възползвате от тях на една уникално ниска цена, която да ви накара да се чудите как не сте се възползвали до сега.

Какво получавате?

  • Перфектно изпиране;
  • Свежест и чистота;
  • Ще вземем одеялото от дома ви и ще го върнем обратно;
  • Безплатен транспорт за гр.София;
  • Клиентски номер, който ви дава 10% отстъпка при следваща поръчка.

С какво разполагаме?

  • Модерна машина за пране на одеяла с вакуумиране;
  • Вибрационна тупалка;
  • Центрофуга;
  • Сушилно помещение с контролирана температура и влажност.
Оценка:
4.88 / 8
call us icon