Пране на мокети

Цени за пране на мокети

УслугаЦенаПояснение
Пране на мокети3,50 лв./кв.м.
Експресно пране на мокети6,00 лв./кв.м.в рамките на 24 часа се връща на клиента (възможно е да бъде леко влажен)
Предварително тупане на мокети с вибрационна тупалка0,50 лв./кв.м./промоционално до 30 март 2018г безплатно/

Всички цени са в лева с включен ДДС

Такса съхранение - След седмият ден от взимане на поръчката, в случай че клиента не осигури възможност за връщането, се начислява допълнителна такса за съхранение в размер на 1лв. за всеки мокет на ден.


Пране на петна по мокети

Мокетите са вид подова настилка, която се прави най-често от изкуствени влакна. Това ги прави малко по-трудни за замърсяване, а добрата им цена и практичност ги е превърнала в една от най-популярните текстилни подови настилки в България, дори измествайки традиционни черги и килими.

На пръв поглед всичко говори, че мокетите трябва да се перат много по-лесно и бързо от всяка друга настилка, тъй като имат по-малко влакна и съответно са по-малко предразположени към замърсявания. Това обаче не е съвсем така и определено те също си имат своите трудни страни.

Най-трудното при прането на мокетите е, че в повечето случаи, за разлика от почистването на килимите, те заемат цялата площ на помещението. Това предполага от една страна, че върху тях може да има поставени мебели, които биха били или много трудни за преместване или на практика дори невъзможни.

Това в по-голямата част от случаите, освен в изключително редки ситуации, налага прането им да се извършва на място във вашия дом. Това обикновено може да изиграе затрудняваща роля върху постигането на добри резултати, което прави употребата на специализирана техника още по-важна.

Пране на мокети - с какви машини разполагаме?

Пране на петна по мокети

Ние разполагаме с уреди, които са предназначени за професионална употреба. Те позволяват да почистим и изперем мокетите ви изключително старателно и качествено.

Ще получите мокета си абсолютно чист и свеж. Освен това, всички неприятни петна и лекета ще бъдат напълно отстранени и той ще изглежда просто идеално.

Ще се избавите дори и от замърсяванията, които сте смятали, че ще останат на пода за винаги. И всичко това ще остави след себе си едно усещане за чистота и свежест, които ще се задържат за много по-дълго от очакваното.

Това ще унищожи и акарите, които са основен катализатор за появата на астматични пристъпи и се смятат за главен причинител на много видове алергии. Вината за това се търси не точно в самите акари, а в техните изпражнения, които са изключително голям дразнител за организма.

Сред предимствата на професионалното пране на мокети е това, че за кратко време може да се обработи голяма площ, което няма как да постигнете сами без съдействието от страна на фирма, разполагаща с нужната за целта техника за пране на мокети.

Цялостната цена се определя на базата на това колко квадратни метра е площта на целия мокет.

Какво получавате?

  • Перфектно изпиране;
  • Свежест и чистота;
  • Ще вземем мокета от дома ви и ще го върнем обратно;
  • Безплатен транспорт за гр.София;
  • Клиентски номер, който ви дава 10% отстъпка при следваща поръчка.

С какво разполагаме?

  • Модерна машина за пране на мокети с вакуумиране;
  • Вибрационна тупалка;
  • Центрофуга;
  • Сушилно помещение с контролирана температура и влажност.
Оценка:
4.36 / 11
call us icon