Пране на китеници

Цени за пране на китеници

УслугаЦенаПояснение
Пране на китеници, губери, олекотени завивки4,50 лв./кв.м.

Всички цени са в лева с включен ДДС

Такса съхранение - След седмият ден от взимане на поръчката, в случай че клиента не осигури възможност за връщането, се начислява допълнителна такса за съхранение в размер на 1лв. за всеки китеник на ден.


Пране на петна по пътеки

Китениците са изключително популярни и много често срещани. Има ги във всеки втори български дом, а самият им дизайн и изработка създава усещане за удобство и семеен уют с изключителна доза неподправеност.

Те се поставят къде ли не. Можете да ги видите върху дивана и креслата във всекидневната, можете да ги откриете в спалнята върху матрака, а в някои домове могат да се видят китеници дори и на пода.

Китеници се произвеждат от какви ли не материали вече, но все пак класическите си остават вълнените, които се разпознават много лесно още при първия контакт с тях, особено при допир.

Всеки познава онова смесено усещане на лека бодливост, която вълната притежава, но примесена с много мекота и с толкова много топлина, че да ви сгреят и през най-студените зимни дни,

Тези толкова обичани аксесоари в редица български домове обаче си имат и един голям недостатък и това е изключително голямата трудност при поддържането им, особено когато настъпи момент за пране на китеници.

Пране на китеници - да го правим ли сами?

Пране на петна по пътеки

Повечето хора искат да изперат китениците сами, но това в действителност е много по-сложно, отколкото повечето предполагат. В по-голямата си част хората обикновено след едно или две по-големи изпирания се решават повече да не ги ползват.

Причините варират от това, че прането е неимоверно трудно, до това, че самите китеници се съсипват и лесно загубват качествата си, сред които и външния си вид и пухкавина.

Ето защо ние ви предлагаме възможността да си спестите всички тези досадни главоболия и да потърсите нас и нашата професионална помощ. Ние ви предлагаме да изперем китениците, като разбира се можете да разчитате на изключителен професионализъм от наша страна.

Първо и най-важно, китеникът ще се изпере изключително качествено, както сами у дома не бихте могли да го направите. Когато го получите ще останете наистина възхитени от усещането за чистота и свежест съчетани с едно леко доловимо свежо усещане, което ще се задължи за много дълго.

Освен това, самите вие няма да трябва да се ангажирате с каквото и да било. Китеникът ще бъде взет от наши служители и след като бъде изпран ще ви бъде върнат у дома. От вас не се изисква да ходите където и да било и всичко ще бъде изцяло наш ангажимент.

Разбира се, всичко това ще ви струва изключително изгодно и това ще бъде още една основателна причина, поради която да се възползвате винаги от тази услуга и за в бъдеще, без да се налага да използвате и без това оскъдното свободно време за тежка работа с ниски резултати у дома.

Какво получавате?

  • Перфектно изпиране;
  • Свежест и чистота;
  • Ще вземем китеника от дома ви и ще го върнем обратно;
  • Безплатен транспорт за гр.София;
  • Клиентски номер, който ви дава 10% отстъпка при следваща поръчка.

С какво разполагаме?

  • Модерна машина за пране на китеници с вакуумиране;
  • Вибрационна тупалка;
  • Центрофуга;
  • Сушилно помещение с контролирана температура и влажност.
Оценка:
4.68 / 19
call us icon