Фабрика за пране на килими на топ цени

Цени за пране на килими

УслугаЦенаПояснение
Пране на килими3,50 лв./кв.м.
Пране на копринени килими6,00 лв./кв.м.
Пране на ръчно изработени килими Чипровски, Котленски и др.3,50 лв./кв.м.
Експресно пране на килими6,00 лв./кв.м.в рамките на 24 часа се връща на клиента (възможно е да бъде леко влажен)
Предварително тупане на килими с вибрационна тупалка0,50 лв./кв.м./промоционално до 30 март 2018г безплатно/

Всички цени са в лева с включен ДДС

Заб.: за големи размери килими над 2,60 м., цена в двете посоки 4,00 лв./кв.м.

Такса съхранение - След седмият ден от взимане на поръчката, в случай че клиента не осигури възможност за връщането, се начислява допълнителна такса за съхранение в размер на 1лв. за всеки килим на ден.


пране на килими софия цени

При подобно натоварено и изпълнено с динамика ежедневие като това, в което живеем днес, малцина са онези, които могат да си позволят да заделят време за изпиране на килимите у дома. Това е нещо, на което трябва да се посвети цял ден, а това при съвременните условия е направо безумно.

Действително, нашите родители, и поколението на нашите баби и дядовци са имали този лукс, но нашият начин на живот, макар и не по-тежък, е много по-забързан. Работим по 5 - 6 дни в седмицата, а когато уикендът започне ни изглежда нелепо да залегнем на пода с кофа сапунена вода и четка.

Това кара все повече хора да залагат на специализираните фирми за пране на килими, когато идва време да се перат настилките. Така на свой ред на пазара се появяват все повече специализирани фирми в тази област, което създава по-голяма конкуренция.

Тя на свой ред повишава качеството и понижава цените на услугите в сектора, а големият печеливш е потребителят. Той може да открие по-лесно това, от което се нуждае и да заплати по-малко, отколкото в миналото.

Защо предлагаме услугата

премахване на кучешки косми по килима

Нашата услуга има за цел именно да направи живота ви по-лесен и да ви спести всички неудобства свързани с текстилните подови настилки. Всичко ще бъде наша грижа, а в края вие ще сте изключително доволни, тъй като ще спестите време, усилия и средства.

Възползвайки се от нашата услуга, вие няма да имате никакви грижи, тъй като ние ще вземем килимите от дома ви и след като ги почистим и изперем, вие ще си ги получите направо у дома.

Работим на територията на цяла София и мястото, от което направите заявката не е от значение. Нашите клиенти са основно работещи и забързани хора от всички точки на града, които се възползват от развитието на тази услуга през последните няколко години.

Качеството ще надскочи многократно това, което бихте могли да постигнете сами със собствени усилия, и то без да се налага да разнасяте килимите до където и да било и да губите време. Ще ги получите чисти и сухи, ухаещи изключително свежо и приятно.

Високото качество, което ви предлагаме, действително се постига трудно, но не и от професионалисти като нас. Тайната ни е в техниката, с която разполагаме и нашето ноухау, който помага за постигането на още по-високи резултати в областта на почистването.

Машинното пране, което можете да откриете при нас, има изключително много предимства, като гарантира не само високи резултати, но и предпазване на тъканта от износване и захабяване в резултат от прането.

Ако все пак килимът ви е изгубил първоначалната си визия, то можете да разгледате килими на ниски цени от TeMax. Там ще откриете голямо разнообразие модели и размери, а ние ще се постараем завинаги да останат такива!

Какво получавате?

  • Перфектно изпиране;
  • Свежест и чистота;
  • Транспорт на килима от врата до врата;
  • Безплатно транспортиране за гр.София;
  • Клиентски номер, който ви дава 10% отстъпка при следваща поръчка.

С какво разполагаме?

  • Модерна машина за пране на килими с вакуумиране;
  • Вибрационна тупалка;
  • Центрофуга;
  • Сушилно помещение с контролирана температура и влажност.
Оценка:
4.27 / 15
call us icon