Пране на килимите - защо се налага

Защо се налага да перем килимите

Причините за това не са една и две. Най-важната сред тях е сигурността. А именно сигурността за Вашето здраве и това на семейството Ви.

Колкото и скъп да бъде, всеки килим, за съжаление успява да събере достатъчно количество прах и бактерии, които са достатъчна причина за изпирането му. Една-две прасмукачки на месец едва ли ще свършат нужното, за да бъдете спокойни относно този проблем. Но както децата, храната и обувките отвън успяват да създадат професионални проблеми за килимите у дома, така и ние от CarpetClean успяваме да намерим професионални и бързи решения за тях.

Защо да се доверим на CarpetClean?

  1. Като причина номер едно, това е че чрез редовното професионално изпиране на килимите техният живот се удължава. По този начин скъпият килим, който поръчахте от Норвегия миналата година ще "живее" доста по-дълго, отколкото ако не бъде изпиран изобщо или тази задача се върши от непрофесионалисти.
  2. Премахване на петната – има случаи, в които едно обикновено пране на килими не би могло да Ви спаси от упорити петна от кафе, вино и храни. При нас всичко това се превръща във факт, а не във фантастика. И тъй като разбираме добре от работата си, сме достатъчно наясно по какъв начин да третираме всеки различен вид петно, независомо колко е упорито то.
  3. По-хигиенична атмосфера у дома. Чистият килим ще допринесе за цялостното изживяване на времето, прекарано вкъщи. А то е приятно най-вече, когато чистотата е на високо ниво. Именно това получавате при нас. По-хигиеничната атмосфера е постижима точно с правилното чистене. Именно то ще спаси ситуацията от нежеланите бактерии и прах, чието място съвсем не е у дома Ви.
  4. По-добро излъчване. Да, всеки е суетен, особено, когато става дума за дома. С нас ще бъдете уверени, че дори и най-старите килими, с които разполагате ще придобият автентичен, чист и уникален вид. Именнo това е, което влияе и на личното самочувстие на всеки от нас.
  5. Елиминирането на всякакъв вид бактерии и други организми, които могат да повлияят зле на организма и са трудни видими за окото. Ние се справяме дори с това, гарантирайки по този начин сигурна и здравословна атмосфера у дома за Вас и цялото семейство.
  6. Освежаване и ароматизиране. След специалните процедури най-приятното нещо, което остава, е изключителният аромат на изпраните килими. Трябва да бъдем наясно, че килимите, мокетите, както и всички други видове текстилни настилки умеят да "попиват" миризми в себе си. И най-често тези миризми не са особено приятни. Ето защо ние Ви гарантираме абсолютно спасение от нежеланите миризми, които могат да тормозят Вас и гостите Ви.

Всички тези причини са сред най-важните, които трябва да имате предвид, винаги когато се колебаете дали да изперете килима си професионално или просто да го "минете" с една прахосмукачка. Гарантирано е, че прахосмукачките вършат доста малка част от работата.

Ето защо само използването на прахосмукачка далеч не е достатъчно за целта. А целта е всички да живеем в по-чист и по-приятен дом. И ако това е важно и за вас, то тогава периодичното изпиране на килимите трябва да бъде изграден навик.

Оценка:
5.00 / 1
call us icon